en pysslig fotograf

Folk måste undra ordentligt när de går förbi mitt skyltfönster och kikar in… I vad som ser väldigt mycket ut som ett vardagsrum sitter jag i soffan framför TVn och pysslar! Surrealistiskt. Vad är det för fotograf?

Jo, en som fixar ihop femtio goodiebags!

Faktiskt. Så är det. Jag sitter framför SVT play i min otroligt sköna soffa och pysslar för brinnande livet! Femtio stycken är väldigt många fler än jag föreställde mig när jag kastade ur mig den siffran. Det är många rosetter att knyta runt de små prylarna. Jag gör det inte lätt för mig heller utan jag kommer på att inte bara ska där vara ett sidenband utan även en liten berlock… som har ett minimalt hål som sidenbandet ska stickas in i…

Det är tur att jag älskar att pyssla! Jag älskar det verkligen. Precis som med det mesta som är kreativt. Jag glömmer tid och rum, mat och dryck. Någonstans runt åtta-snåret på kvällen brukar jag plötsligt bli vrålhungrig och törstig.

Men ack så härligt! Vad bra jag har det!

SVTplay

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...