Invigning av Studio Lea

invigning facebook sv

Lördagen den 28 mars inviger jag min fotostudio! Jag bjuder på ballonger, erbjudanden, tävlingar, onyttigheter och goodiebags! Bokar du på plats får du även en inramning på köpet! Varmt välkomna är ni mellan 11-17!

Så vem är jag?

Jag är en glad och kreativ fotograf från Enskede som älskar att fota människor och deras viktigaste ögonblick! Min stil är ljus och varm och jag jobbar med naturliga och avslappnade poser. Det ska kännas bra att stå framför min kamera!

Jag fotade mitt första bröllop 2003 och min första gravida 2004 och sedan dess har det rullat på med både privatpersoner och företag som kunder. Jag har länge hållit utkik efter en egen studiolokal som skulle kunna passa min verksamhet och nu har jag äntligen hittat rätt! Ett kort cykeltur från mitt hem fann jag denna ljusa lokal som jag inrett med mycket hjärta.

Det ska bli så roligt att få visa min hörna för er!

Så tar du dig hit

Studion ligger nära Kärrtorp centrum på samma nivå som Konsum, i hörnan bredvid Zootopia. Åker du kommunalt så är det 10 minuters resa från Slussen med tunnelbanans gröna linje mot Skarpnäck. Du går av vid station Kärrtorp och sedan är det 2 minuters promenad från stationen.

Åker du bil så finns det gott om 2-timmarsparkeringar i området, både på gatan utanför och bakom Konsum. Har du handikappparkeringstillstånd så finns det även gott om sådana parkeringar i området och en gata precis bredvid med parkeringsförbud (där man får parkera med handikappparkeringstillstånd). Adressen du kan knappa in i din GPS är denna: Studio Lea, Lågskärsvägen 2, 12155 Johanneshov

Om du inte hittar eller har några frågor

Slå en signal till 0736188015 eller maila: kontakt @ leafoto.se

Varmt välkomna att titta in!

/Fotograf Helena Berzelius

IMG_7973IMG_7968IMG_7984IMG_7983 IMG_7238IMG_7240 IMG_7248

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...