min skylt!

Saker och ting faller så fint på plats för mig, det är underbart! Igårkväll hämtade Erik och jag den sista pusselbiten till kontorsdelen: Expedithyllan (de nya Kallaxhyllorna har helt andra yttermått och färg, vilket gör det omöjligt att blanda…). Trevligt nog rymdes den precis i bilen! Idag hittade jag en soffa på blocket, som vi på eftermiddagen också kunde hämta – och rymmas med i bilen. Jag räknade ut att jag sparat 3100 kr på den dealen!

Idag var också dagen jag fick hjälp av min goa vän Niklas Klockare (klockrent.se) att vektorisera min skyltlogga! Han la då helt på eget initiativ till en liten krumelur på ramen och det blev liksom pricken över i-et! Jag är så nöjd! Han är bra på sånt, att känna in vad loggan behöver, att snitsa till det så det blir perfekt. Och det blir förresten en vit skylt med svart logga i slutänden! Funderade länge på en svart skylt med utskurna, vitlysande bokstäver, men för att det ska bli lättare att läsa och snyggare dagtid så slopar jag den idén.

Så här kommer skylten alltså att se ut:

Skylt-Studio-Lea

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...