smygöppet

Idag efter att vi städat bort allt byggdamm satte vi upp vita, skira gardiner i studion. Då kände jag att nu, nu börjar Studio Lea kännas verklig. Jag är så lycklig! Jag vet inte vad som är bäst egentligen men jag gör så att jag bara är glad just nu, utan att oroa mig för allt som kanske skulle kunna gå fel. Jag ska njuta av varje minut här!

Imorgon (idag, klockan är över tolv…) öppnar veterinären som har lokalen till höger om mig så då har jag tänkt vara på plats med min halv-färdiga studio. Inte fotografera riktigt ännu men vara där med en öppen dörr och ett stort leende, samt ha min ”invigning detta datum”-lapp uppsatt så att de kommer tillbaka då. Förhoppningsvis. Vill ha en riktigt fin invigning med massor av godis, goodie-bags och andra överraskningar!

Måste bara bestämma datum… Får sova på saken…

Fotograf-Helena-Berzelius

Foto: Erik Berzelius

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...