snart gravidfotografering!

I eftermiddag är det dags för min första studiofotografering i Studio Lea! Ska bli väldigt roligt att äntligen få testa den! Tog dit blixtar, stativ och ljusmodifierare igår. En bra fråga är vad man ska förvara allt i en 30x30m2-lokal som inte har några garderober eller gömda skrymslen! Det får väl bli en del av inredningen antar jag…

Gravidfotografering är en av mina favoriter bland fotosessioner! Så vackert med formerna hos en gravid kvinna, och lystern! Kanske är det vetskapen om att man bär en annan liten människa inom sig? Jag vet inte, men jag hoppas att jag en dag får känna hur det känns.

IMG_1006-2 blogg IMG_3026-3bloggIMG_9813en bra mix blogg IMG_1028-2blogg

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...