två veckor kvar till invigningen…

…och det känns! Mycket att fixa och beställa tills den 28e. Igår sattes det upp en del tavlor på väggarna och genast fick rummet en annan känsla! Det var dessutom de tavlor som kräver mest precision (tavelmoduler som består av flera tavlor som hänger tillsammans) så nu är det bara enkla uppsättningar kvar. Vi höll på i timmar!

Nu har studion även fått tillökning med ett fint soffbord och en charmig turkos myslampa (tack för dem Erik!), och i fönstrena ligger fin spets som mamma sytt till :-) Det tar sig! Idag ska jag dit och börja ställa in grejer i hyllorna och städa lite efter gårdagens borrande. Har ett trevligt bröllopspar som kommer för att prata bröllop också i eftermiddag! Två av våra närmsta vänner som gifter sig i sommar på en idyllisk ö i skärgården! Ett drömuppdrag att få uppleva och dokumentera hela den helgen alltså!

I torsdags vad jag på ett väldigt trevligt mingel förresten, på Hotel Birger Jarl! Gick dit lite lagomt motiverad med förväntningarna att mötas av fyrtio andra minglare och lite stå-mingel och tilltugg innan rundturen på hotellet. Hela grejen var för att vi skulle få se de rum som vi fotografer kan hyra för en trevlig summa vid boudoirfotograferingar. Men när jag kom dit möttes jag av ett gemytligt litet sällskap som bestod av sju tjejer varav fyra var från hotellpersonalen. Vi satt kring ett bord och bjöds på bubbel och ostfat, bröd, hemmagjord marmelad, serranoskinka, oliver, jordgubbar och chokladpraliner medan ett liveband spelade i bakgrunden… Så lyxigt! Som avslutning fick vi varsin Goodiebag fullproppad med smått och gott från deras ”Birger shop”. En riktigt trevlig kväll hade jag! Grämer mig lite att jag glömde ta med kameran… Fick bli lite mobilbilder istället :-)

Birger Jarl 1 Birger Jarl 2Birger Jarl 3 Birger Jarl 4

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...