balans

Cyklade hem från gymmet i morse med en sådan där upplyftande lyckokänsla av att ha hittat en sådan underbar balans i min tillvaro! Jag vaknar på morgonen med en så skön känsla av ”Hey, how lovely with a new day!” och kan ligga kvar i sängen och njuta av att vakna sakta utan stress. Jag tar mina morgonalvedon och läser lite tills kvart i nio, då det räcker gott och väl att jag går upp. På med skena, träningskläder och lite maskara – sen är gymmet nästa anhalt. Det här med att äntligen ha kommit igång och att ha fått rutin på träningen bidrar stort till balansen. Det påverkar allt, till det positiva. Jag går bättre, jag sover bättre, jag känner mig piggare och jag orkar mer. Målet är att börja kunna dansa igen, något jag saknar enormt. Jag upptäckte nyligen att jag hade ett skyhögt blodtryck, särskilt undertrycket som låg mellan 110-120. Har fått medicin mot det och nu ligger det istället på 80, så kanske känner jag mig mer harmonisk också därför?

Efter träningen hinner jag utan stress duscha, äta frukost och cykla iväg till studion. Det tar sedan ungefär 1,5 favoritlåtar från dörr till dörr, hur härligt är inte det?

Känner mig glad hela jag! Jag önskar innerligt att jag får ha kvar detta! Det är verkligen en drömvardag. Och med det önskar jag er en fin helg (för visst är det fredag idag?) och ger er några härliga uttryck från lilla Elin! :-)

IMG_8349-2IMG_8354-2 IMG_8356-2

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...