på fotomingel i orminge

Igår var jag på trevligt fotografmingel i mina gamla hemtrakter, Orminge. Papangostudios bjöd på tilltugg och tour i deras gigantiska lokal som innan de tog över och renoverade den var en reparationsverkstad för båtar. Så ni kan tänka er att det var högt i tak! Underbart mycket yta, stilrent inredd och full av imponerande ljusmodifierare. Det var inte utan att man blev liiiite avis….

Studion fylldes snabbt av många trevliga människor som alla hade foto gemensamt. Jag pratade med många intressanta människor och fick en person bakom många av de profibilder som jag sett lägga upp foton i några av de fotogrupper som jag är med i på Facebook. Många kände till varandra och varandras bilder utan att ha träffats förut. Jag är dock inte en av dem som ofta postar bilder i de där grupperna, men jag tittar och kommenterar gärna. Man kan alltid lära sig något nytt av att titta på fina bilder (såväl som fula).

PapangoStudios hyr ut sin studio hel- eller halvdagar, vilket är bra att veta om man skulle behöva fota något riktigt stort någon gång! Som en traktor eller nåt…

IMG_8887IMG_8903IMG_8888IMG_8890IMG_8899IMG_8901 IMG_8907

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...