en mjuk och fluffig vän

Idag träffade jag Nellie, en femmånaders – men ändå rätt stor – pudel med lång, fluffig päls och en personlighet som precis som pälsen var mjuk, varm och go. Hon satt lydigt när husse sa ”sitt”… i ungefär två sekunder. Sedan sprang hon till mig och skulle prompt mysa och busa och gärna rulla ihop sig till en (stor) boll i mitt knä. Det blev en rätt härlig fotografering som varvades med en stor dos gos! Sakta men säkert fick vi de bilder vi ville ha, det är ju aldrig någon brådska!

Jag måste säga att efter denna goa fotografering är jag inte helt främmande till att skaffa en hund (nu blir min make glad, han har velat ha hund i flera år!). I alla fall inte en fluffig pudel!

IMG_9274IMG_9354IMG_9382

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...