kreativ

I lördags var jag och en god vän ute på äventyr i den kulturella natten! Att sitta på en uteservering medan solen gick ner och dricka ett glas vin var en höjdpunkt, liksom den sköna känslan av att förlora sig i en degklump! Jag vill verkligen VERKLIGEN dreja mera!!! Mycket mera! Tänk att bli alldeles len i händerna av en raspig lera som snurrar runt mellan handflatorna… Och lyckas göra en liten kopp eller skål av den! Och få forma små roliga skulpturer, och andas lera.

Mmm…..

IMG_9818IMG_9828IMG_9830  IMG_9831IMG_9841IMG_9836IMG_9842  IMG_9838

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...