gravidfotografering i Studio Lea

För ett par veckor sedan hade jag en gravidfotografering i studion med Eva och Johan. Det var ganska länge sedan jag fotade dem sist och det var jättemysigt att återse dem! Vissa liksom fastnar hos en lite extra och känns som vänner även om man inte ”umgås” eller ses annat än just vid fotosessionen. Det är en härlig känsla.

Graviditeten klädde dem båda, de var så fina ihop! Eva har jag även jobbat tillsammans med i mitt (alltid pågående) hudnära-projekt och hon är en fröjd att ha framför kameran. Så graciös i sin kropp och sina rörelser.

IMG_9445-2  IMG_9457-2
IMG_9464-2  IMG_9508IMG_9470-2
IMG_9516-2  IMG_9581-2

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...