mitt underbara liv

Det rullar på för mig, sakta men säkert. Jag har att göra (som ni förstår; sitter uppenbarligen fortfarande kvar och jobbar klockan kvart i tio på kvällen…)! Det är härligt! Jag har det så bra här! Ser lika mycket fram emot min arbetsvecka som helgen!

Mitt körkortsdropin på måndagar går utmärkt. Den enda reklam jag gör för den tjänsten är att det står på samma ställe som mina öppettider står vid dörren till studion men eftersom både veterinären och djuraffären här intill har många besökare så är det många som ser det ändå! Det är väldigt trevligt tycker jag, att få oväntat besök på måndagarna! Jag får då och då hundägare som tittar in med sina sötnosar som de vill föreviga. Det är ju ganska nytt för mig och jag har jätteroligt medan jag provar mig fram! Ingen hund är den andra lik så varje fotografering är en ny erfarenhet! Sedan har jag såklart mysiga barn- och familjefotograferingar, fler och fler nu när högsäsongen är här! Fotograferade mig svettig häromdagen när jag skulle fånga två superaktiva syskon… En härlig utmaning kan man säga! :-)

Imorgon har jag inte mindre än tre bildvisningar! Två hund-relaterade och en bebisrelaterad. Det var världens goaste lilla bebis jag fick föreviga i min nyinköpta runda korg för ett tag sedan! Jag hoppas innerligt att jag får visa många av deras bilder här, men ett litet smakprov får ni redan nu!

Och med det släcker jag ner här och beger mig hem för att äta en sen och efterlängtad middag med Erik!

IMG_8579

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...