Porträtt på fotografen

En fin profilbild är guld värt och jag har många som Erik tagit på mig. Dock var det ett tag sedan jag ”poserade” framför kameran, så jag tyckte det var dags nu igen! Jag har ett underbart dagsljus i min studio och en blå vinylbakgrund som jag fullkomligen älskar så efter att mitt studiobesök (Stina, Andreas och lilla Elin) gått bytte jag om och Erik fick göra sitt bästa :-) Jag blir aldrig så snygg som framför Eriks (fast den är min också) kamera! Han är himla bra på uppmuntrande utrop och komplimanger! Det är en riktig egoboost!

Det är ju så det ska vara när man fotar sig! Man ska bli glad av det!

Så här blev resultatet! Kläder jag trivs i, lite smink, lockar-från-att-ha-sovit-i-fläta-hår, lite uppifrån-vinkel och en stor bländaröppning; voalá! En Helena med affärsmässig men ändå mjuk framtoning, eller vad säger ni? Jag blev jättenöjd med bilderna! Tack älskling!

IMG_8429-2IMG_8436-2IMG_8453 IMG_8470IMG_8472 IMG_8477IMG_8481-2 IMG_8483-2

Foto: Erik Berzelius hos Studio Lea, Kärrtorp

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...