Boudoirfotografering

Denna underbara fredag började med en boudoirfotografering på Häringe slott med en vacker, graciös kvinna. Jag tyckte hon såg bekant ut när jag hämtade upp henne på Gullmarsplan men inte tillräckligt för att fråga. Lite senare kom vi att prata om tango (det är lätt att börja prata om det!) och då kom vi på att vi måste setts någon gång på någon tangopista. Världen är liten!

Häringe ligger ju en liten bilresa bort från centrum så det finns gott om tid att prata idéer inför fotograferingen och lära känna varandra lite. Både hon och jag kom dessutom tidigt till mötesplatsen så vi kunde ta det lugnt. Det är trevligt, att få en stund sådär och lära känna en människa. Vi började snabbt prata om personliga saker vilket kanske är en del av denna typen av fotografering; det är ju redan ganska personligt att bli fotograferad – och få fota någon – utan ”ytterlager”. Gränserna flyttas lite. Jag gillar det! Det passar mig!

Att fota på Häringe slott är underbart och att fota boudoir är bland det bästa jag vet. Vilken härlig start på dagen!

IMG_0616IMG_0241  IMG_0613

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...