Studentporträtt

I fredags kom min storasyster förbi studion med sin dotter som just tagit studenten! Jag har längtat efter att ta studentporträtt och såg verkligen fram emot denna fotografering! Marknadsföringsmässigt har jag inte riktigt lyckats nå ut till den kundgruppen så det har inte blivit några studenter tidigare! Min reklam har framför allt riktat sig mot barn och familjer eftersom det är det jag fotar som mest – men jag fotar väldigt gärna vuxenporträtt också, eller som i detta fall ”nästan-vuxen”porträtt :-) Det är en härlig tid, jag minns den själv även om det känns som en evighet sedan… Alla dessa val man hade framför sig, den stora framtiden.

Hela världen framför ens fötter.

Det var en STOR känsla. Själv tog jag ett sabbatsår och åkte till Irland och jobbade som aupair. Jag sparade ihop till mitt första teleobjektiv. Började på allvar fotografera. När jag kom tillbaka hyrde jag in mig i ett mörkrum och tog en drös fotokurser. Gick en konstutbildning. Drejade, målade, tecknade, fotade. Pluggade teckenspråk och jobbade med hörselskadade ett tag. Ja det var länge länge sedan……

Här är några favoriter från fotosessionen med Josefin!

IMG_0700  IMG_0743IMG_0748  IMG_0755IMG_0772  IMG_0779

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...