Familjefotografering Huddinge

Något jag brinner lite extra för är att göra dokumentär familjefotografering utomhus och det här är just en sådan. Denna gjordes för ganska länge sedan, i Huddinge. Familjen önskade aktiva bilder då de gjorde saker tillsammans samt hade en hel del förslag på bilder de önskade; uppifrån liggande på gräset bland annat. Inte så lätt att göra varsomhelst kanske, men i deras trädgård fanns det gott om inspirerande miljöer! Det fanns både trädkoja, studsmatta och en liten fotbollsplan. De ville även ha några enskilda bilder på barnen och kanske, om det fanns tid och möjlighet, några kärleksfulla parbilder.

Just när man vill ha många olika konstellationer av bilder och man gärna vill att barnen leker ihop på ett naturligt och avslappnat sätt så passar det så bra att göra detta i en miljö som barnen är bekanta med. Jag hänger på så gott jag kan och gör mitt bästa för att befinna mig där det blir bäst att ta bilderna!

Innan fotograferingen stämde vi av så att de valde kläder som funkade ihop. De skickade bilder på vad de skulle ha på sig och jag matchade deras färger med några heliumballonger. Vi pratade igenom bildidéer och miljöförslag samt jag tipsade lite om vad de skulle tänka på inför fotograferingen. Vi bestämde också en tid på kvällen då solen inte stod så högt, för att få vackrast ljus.

Som fotograf känns det väldigt bra när man har en sådan väl förberedd fotografering framför sig! När dagen kom så sken solen, barnen var blyga (i början) men pigga, mätta och fulla av lek och likaså var de vuxna – så det blev precis en sådan härligt aktiv familjefotografering som vi ville!

dokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddingedokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge  dokumentär familjefotografering utomhus i Huddinge
Vill du också boka in en dokumentär familjefotografering? Skicka ett mail till kontakt@leafoto.se!

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...