Sixten 6 månader

Lille Sixten sken som en sol när han poserade för mig i min ”dagsljusstudio för de allra minsta”. Denna studio riggar jag ibland upp när föräldrarna önskat ljusa, mjuka bilder och barnet – eller det minsta av barnet om det är syskon – inte kan sitta så stabilt ännu. Det kanske ser lite knasigt ut att det står en stor säng i studion… men det gör att barnet kommer högre upp så att de hamnar närmare ljuset och innebär att jag slipper ligga på mage när jag fotar! Dessutom är det väldigt mysigt för de små barnen att krypa omkring i allt det mjuka och gosiga!

Det fungerar dock bäst med denna typ av studio på dagtid i maj – september, sedan blir det för mörkt här i Sverige. En riktigt mörkt grå dag brukar jag inte heller rigga detta. Då får det bli mina vinyltapeter istället! De lämpar sig också underbart till dagsljusfotograferingar.

Sixten var 6 månader här. En mysig ålder att fota! Då är de riktigt starka i nacke och rygg men inte så snabba på att krypa iväg från mig! Väntar man någon månad till så kan de ha börjat sitta själva eller krypa, vilket också är fint att fånga på bild. Sixten hade massvis med ansiktsuttryck, det var verkligen härligt att se! Även om poserna inte skiljer sig så mycket då så blir det ändå väldigt många olika bilder! Så förbered er på en bildbomb här…

bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea  bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea  bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea  bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea  bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
bebisfoto-studio-lea
Bebisfotografering i dagsljusstudio © Fotograf Helena Berzelius, Studio Lea i Kärrtorp, Stockholm

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...