Ansiktsmålning inför Halloween

Som många vet tänkte jag ha ett litet Halloweenmys i Studio Lea lördagen den 31a och något av det som händer är ansiktsmålning! Jag övade häromveckan på en lilla tålmodiga Nova, och i helgen fick jag öva att måla på både mig själv, min man och våra gäster! På oss vuxna valde jag dock att göra lite mer avancerade och tidskrävande målningar – och även betydligt mer skrämmande än de målningar som man gör på barn…

Ack så roligt det var! I grund och botten är det ju att måla – och det har jag alltid varit ganska bra på – men med en annan typ av canvas! Jag satt i timmar framåtböjd i vår soffa och övade på olika varianter. På mig själv blev det till att måla över några gånger innan jag blev nöjd. För inspiration kollade jag på olika bilder som jag googlat fram. Oftast tyckte jag det blev bäst om jag kombinerade några olika ansiktsmålningar.

Här kommer resultatet från mina övningar! De sminkningar jag tog mig igenom var alltså läskig clown, ett coolt skelett, en ful häxa, ännu en clown och en zombie! För att spara på tid och färger gjorde jag bara halva ansiktet på vissa. Nu har jag kompletterat mitt kit med lite fler färger och material, så om några dagar lär jag sitta och testa mig fram igen! Någon som känner sig manad att bli övad på?

Halloween-sminkad-clownHalloween-sminkad-clownHalloween-sminkad-clown  Halloween-sminkad-clownHalloween-sminkad-skelett-halfface  Halloween-sminkad-skelett-halffaceHalloween-sminkning-hemma  Halloween-sminkning-hemmaHalloween-sminkning-witch  Halloween-sminkning-witchHalloween-sminkning-hemma  Halloween-sminkning-hemmaHalloween-sminkning-zombie  Halloween-sminkning-zombieHalloween-sminkning-clown  Halloween-sminkning-zombieHalloween-sminkning-zombie  Halloween-sminkning-clown
Copyright Helena Berzelius www.leafoto.se

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...