i pysseltagen

Jag är i pysseltagen just nu! Har flera syprojekt på gång, satt igång att virka små bebisprops och nu när det är Halloween i slutet av månaden har jag fått för mig att jag både ska ha ett event för barn i Studio Lea samt en privat halloweenfest hemma… Så idag har jag suttit som fastklistrad vid datorn och googlat på halloweenpyssel och diverse läskiga sminkningar! Det har blivit några beställningar också… Ska det va så ska det va!

Jag längtar verkligen tills jag får hem allt pyssel och det hudvänliga, vattenlösliga sminket nu! Då blir det till att vara kreativ! Får se var jag ska hitta mina barnmodeller bara, tror knappast att Erik ställer upp för alla varianter av sminkningar… Skelett, häxa, zombie och Frankenstein ska jag lära mig att göra!

Jag är ingen sminkartist men är bra på att måla – på vad spelar ju mindre roll, även om det såklart är lite mer krävande att måla på ett barn med spring i benen…
Blir spännande!

Syprojekten gör jag tillsammans med mamma. Håller på med två gravidklänningar, och så ska jag sy överdrag till mina pallar i studion. Nedan ser ni vad jag virkade ihop sist! Det är tänkt att vara till nyföddfotograferingar! Blommorna blev över från när Anna sydde min brudklänning :-) Kul att de kommer till nytta!

I helgen är det familjefotografering och fotokurs :-)
Trevlig helg!

hårband bebishårband bebis

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...