framför istället för bakom

Både igår och i förrgår insisterade Erik på att fota mig. Han gör så ibland… Ofta när jag har utsläppt och lite vågigt hår har jag märkt! Eller om jag har på mig något som han tycker om lite extra. Just nu tror jag också att den växande magen är lite inspirerande…

I förrgår blev det fotografering i fönsterljus hemma, mellan pianot och balkongdörren. Igår åkte vi till Skogskyrkogården för lite höstbilder. Jag slog två flugor i en smäll och letade vackra höstlöv (som jag ska torka och använda som dekoration på Halloween!) medan Erik fångade mig och motljuset så väldigt vackert! Han är grymt duktig på att fånga mig på bild! Jag ser aldrig så där snygg ut när andra tar bilder!

Så här är ett gäng bilder på mig igen! Den här gången har Erik redigerat bilderna själv också :-)

Vi avslutade med att ta en selfie där på kyrkogården…
(polisen som just körde förbi måste undrat lite…)

Fotograf-Helena-BerzeliusFotograf-Helena-Berzelius  Fotograf-Helena-BerzeliusFotograf-Helena-Berzelius Fotograf-Helena-Berzelius Fotograf-Helena-BerzeliusFotograf-Helena-BerzeliusFotograf-Helena-BerzeliusFotograf-Helena-BerzeliusHelena-och-Erik-Berzelius
Foto: Erik Berzelius

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...