Hugos egentliga födelsedag

Igår skulle Hugo egentligen ha fötts om han följt planen! Den 15 februari. Svårt att tänka sig att han fortfarande skulle kunnat befinna sig i min mage…

Han äter bra och har gått upp fint från sina 2590 gram till sina nu 3000 gram! Han har lite mer vakentid nu och ger ifrån sig fler typer av ljud. Vi har börjat fylla i hans ”mitt första år”-bok och gjort fotavtryck i gips. Igår släppte jag lös i barnklädesbutikerna för första gången också! Blev dyyyyrt…. Tyvärr får jag hålla mig lite från att klä honom i dem eftersom det inte finns så mycket kläder att köpa i storlek 44 som han är just nu! Finns mest från storlek 56…

Saknar min gravidmage ibland! Kommer på mig själv ibland när jag sitter i bilen eller framför datorn att tänka ”vad ska VI lyssna på för musik idag då”… Jag älskade verkligen att vara gravid! Älskade känslan att ha vår lilla krabat växande därinne, älskade att känna hans buffar och sparkar och hicka. Kände mig vackrare än någonsin och gick stolt omkring. Tittade på min reflektion i skyltfönster och glasdörrar och tänkte att Nu måste det väl ändå synas att jag är gravid… (fick hela tiden höra att magen var så ”liten”).

Är otroligt glad att vi hann få till min gravidfotografering i sista stund där innan jag blev inlagd (den gjorde vi dagen innan!)! Det blev ganska stor skillnad på kroppen på slutet, kändes som om magen växte ordentligt den sista veckan. I och för sig kan ju alla kilon med vatten jag lade på mig på grund av havandeskapsförgiftningen också hjälpt till lite…

gravidfoto-i-studio-leagravidfoto-i-studio-leagravidfoto-i-studio-lea  gravidfoto-i-studio-leagravidfoto-i-studio-lea  gravidfoto-i-studio-lea
Fotografering i Studio Lea, foto: Erik Berzelius

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...