Just Nu

Dagarna rullar på fort för mig. Idag hade jag en barnfotografering, en bildvisning och ett bröllopsplaneringsmöte här i studion. Jag älskar att vara på jobbet men längtar samtidigt hem… så det har blivit så att jag bara jobbar precis så mycket som jag behöver och är hemma så mycket jag kan. Jag har gjort ett så kallat ”utskick” denna månad som innebär rabatterad fotografering för barn 5-7 månader och 10-12 månader i mars månad, så jag förväntar mig lite mer jobb framöver, men börjar mars månad med en helt bokningsfri vecka! Då ska jag försöka få gjort lite av det som prioriterats bort för babymys… uppdatering av hemsidan, statistiken från 2015, reklamplanen för 2016 och nytt tryckmaterial bland annat… Behöver sitta ner och BARA göra sånt känner jag. Ska även testa lite nya fotoprylar och ny rekvisita som jag köpt!

Ser fram emot den veckan!

Men innan dess har jag ett annonseringsmöte (jag och en annan i företagarföreningen är ansvariga för Kärrtorps nyhetsbrev), en familjefotografering, ett bröllopsplaneringsmöte, två bildvisningar, lite fakturering och lite beställningar att göra. Rätt mycket för en som inte ens tänkt jobba i februari…

För svårt att stå emot! Det ÄR ju så KUL!

Hur mycket jag än har att göra så finns det dock alltid tid till att ladda upp och redigera igenom senaste Hugobilderna! Dessa är från idag :-) Tänk att han redan är så duktig på att hålla upp huvudet när han ligger på mage! Vår starka grabb! <3

bebisfoto-studio-lea-leafotobebisfoto-studio-lea-leafotobebisfoto-studio-lea-leafotobebisfoto-studio-lea-leafoto

bebisfoto-studio-lea-leafoto  bebisfoto-studio-lea-leafotobebisfoto-studio-lea-leafoto

Bebisfotografering i Studio Lea / LeaFoto.se

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...