På vift i Norrland

I mitten på maj for Erik, jag och Hugo till Norrland för att hälsa på min familj, släkt och vänner som bor däruppe. Pappa kommer från en liten by i Skellefteå och mamma från Umeå så jag och min lillasyster har spenderat mycket tid där. Nu ville jag visa upp Hugo!

Min norrländska familj är ganska stor och brokig! Min far Stig bor i sitt barndomshem där han oftast sitter vid datorn och jobbar på diverse projekt och tabeller för diverse syften – för att spela på trav eller lösa Sudoko till exempel – och så samlar han på bilar tillsammans med min minsta bror, Niklas (tanken är att bilarna ska säljas när de piffats upp lite). Niklas är yngst i syskonskaran – 21 år – och bor med fru och bonusbarn på samma gata som pappa och jobbar med att bygga bro just nu! Min äldsta bror heter Kalle och är 28 år. Han bor i Umeå där han jobbar som civilingenjör. Mellanbrodern heter Markus och han har precis som mig hittat fotografin och har sökt in på en fotoskola i Sundsvall! Hans hemsida hittar ni här: http://www.markuspetersson.com/ Han är jätteduktig! Sedan har vi bonusmormor Anette som bor i gården bredvid Niklas tillsammans med sin ”gubbe” Nille.

Förutom familjen träffade vi min goa kusin Björn, som vi bodde hos de dagar vi var i Umeå, Ulla och Sten, som min mamma, lillasyster och jag alltid firade nyår hos fram tills vi barn växte upp och min mysiga kompis Pontus och hans härliga flickvän Esther som hittat varandra genom deras kärlek till opera (båda sjunger opera!). Vilken resa!

Kan tilläggas att Hugo tålmodigt hängde med på allt och aldrig klagade på att han fick somna lite varstans också… Otroligt vad lätt han gör det för oss! Han kunde somna på ett ställe och vi flyttade honom sedan till bilbarnstolen – till sängen – bytte blöja… och han bara sov vidare! Vaknade som vanligt efter ca 7-10 timmars sömn :-) Vilken kille vi har!

privat-bild-leafoto
privat-bild-leafoto  privat-bild-leafotoprivat-bild-leafoto
privat-bild-leafoto  privat-bild-leafotoprivat-bild-leafotoleafoto-privat-bild
leafoto-privat-bild  leafoto-privat-bildleafoto-privat-bild

leafoto-privat-bild  leafoto-privat-bildleafoto-privat-bildleafoto-privat-bildleafoto-privat-bild
leafoto-privat-bild  leafoto-privat-bildleafoto-privat-bildleafoto-privat-bildleafoto-privat-bild
leafoto-privat-bild
leafoto-privat-bild  leafoto-privat-bildleafoto-privat-bild
leafoto-privat-bild  leafoto-privat-bildleafoto-privat-bild
leafoto-privat-bild  leafoto-privat-bildleafoto-privat-bildleafoto-privat-bild
Copyright leafoto.se / fotograf Helena Berzelius

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...