Fredag med Hugo

Idag hade Hugo och jag en egen-dag :-) Tänk, tre månader och två veckor har han hunnit bli vår kära pojke! Inte lika mycket bebis… Vi hängde i Studio Lea lite så att jag kunde jobba då han sov och när han var vaken satt vi i soffan och umgicks eller myste. När jag behövde fixa mat åt mig själv roade han sig själv i babysittern. En promenad till Lindra secondhandbutik i Kärrtorp Centrum blev det också… kom därifrån med en hel påse kläder (för bara 300 kr!!!).

En liten fotosession hann vi med också, under en sån där glad period när Hugo var både mätt, utsövd och nybytt. Fast de leenden jag fick var flyende snabba och fastnade tyvärr inte på så många bilder…

Hatten han har på sig har jag väntat på i två månader… Skickade efter den från USA :-) Det var precis så att den fortfarande passade!

3-manader-bebis-Hugo
  3-manader-bebis-Hugo
3-manader-bebis-Hugo  3-manader-bebis-Hugo3-manader-bebis-Hugo3-manader-bebis-Hugo3-manader-bebis-Hugo3-manader-bebis-Hugo3-manader-bebis-Hugo
Bebisfotografering i Studio Lea © leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...