frid i juletid

Sitter framför datorn i Studio Lea för sista gången i år och lägger årets sista beställningar. Ett gäng fotoböcker blev det. Mest till kunder men även några visningsex. Det är ju så roligt med dessa fina böcker!

Jag har det så bra här! Lugnt och fridfullt är det (särskilt halv tolv på natten…), varmt och hemtrevligt. Åkte hemifrån vid åtta. Då hade Hugo redan sovit i en timme. Det är lite annorlunda att jobba när man har en liten son där hemma som man gärna leker och myser med. All min ledig tid går inte längre till att tänka på foto! Jag vill hem innan han somnar och det är inte alltid lätt att slita sig på morgonen. Jag jobbar fortfarande på att ”få till det” med balansen. Jobb och familjeliv. Det som tar stryk är som vanligt sånt där som kan vänta. Fast egentligen inte. Bloggande. Uppdatering av hemsidan. Marknadsföringsmaterial…

Mer struktur nästa år! Nya tag!

Nu ska jag ägna mig åt jultankar och julpyssel i några dagar framöver! I en liten stuga på landet ska jag sitta och krama på Hugo, göra knäck och slå in julklappar. Jag älskar julen och ska njuta av varenda sekund! Hoppas att ni därute (som fortfarande tittar in här då och då…) också får en riktigt skön och stämningsfull jul! Avslutar med lite bilder på Hugo som min praktikant Olivia tog när hon var hos mig! Vad ni inte ser är hur svettig jag är av att ha springa omkring och underhålla och sätta på plats min icke så samarbetsvillige pojke…

God jul på er!

barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
barnfotografering-studio-lea
Barnfotografering i Studio Lea i Kärrtorp © Leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...