Julmarknad i Kärrtorp 2016

I lördags pyntades Kärrtorp Centrum med granris och juteväv, röda band och juleljus och 13.00 började festligheterna på torget. Svängig julmusik spelades i ena hörnet av ett liveband, ponnyridning skedde i andra hörnet, ett blått tåg körde omkring med förtjusta resenärer och en karusell snurrade med glada barn. De rykande våfflorna smakade underbart och glöggen värmde gott frusna händer. Och allt detta var gratis!

I år fick vi också stora, vackra snöflingor som dalade ner på marknadens torg och festligheter. Så vackert! Tyvärr skrämde snön bort en stor del av anmälda nissar som skulle sälja hantverk och ha loppisbord. Lite snopet. Av tjugo anmälda kom fem. Brända mandlarna och kaninhoppningen uteblev också, fast pga. sjukdom. Men de som kom trots den blöta snön var där med gott humör och riktig julanda!

Själv fotade jag :-) Med blöta vantar och plastklädd kamera gick jag omkring och försökte fånga stämningen på bild utan att få väta på linsen. En utmaning… När ljuset försvunnit ställde även jag mig i kön till de gratis våfflorna och glöggen.

En rätt mysig dag! Som dock krävde ett varmt bad hemma efteråt…

julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp  julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp  julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp  julmarknad_karrtorp
julmarknad_karrtorp
Dokumentär fotografering © fotograf Helena Berzelius, Studio Lea

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...