Semesterhälsning

En dryg vecka har jag varit ledig nu och det känns lite overkligt att det är lika många dagar kvar! För mig har dagarna handlat om återhämtning! Sovmorgon, böcker, långa frukostar, pyssel med Hugo, tid med familj & vänner, filmer och shopping har stått på schemat. Lugn och ro. Kanske inte så konstigt att det är det man behöver när man just haft den mest intensiva fotosäsongen samtidigt som man jonglerat med sitt nya extrajobb på det. Livspusslet har inte alltid varit så lätt att lösa denna höst.

Att bara få vara har varit helt underbart.

Jag har också hunnit med en härlig utflykt med familjen till Kungsträdgården! Imponerande nog lyckades vi pricka in en dag med både solsken och ledig make (Erik har jobbat många dagar i jul)! Detta var Hugos första gång på skridskor! Det var inte så lätt som han hade föreställt sig kan man väl säga (hihi!)… Men han tog det imponerande bra! Vår lilla optimist!

Nästa vecka bjuder på lite pyssel i köket, en festlig med lugn nyårsafton och mycket fika med vänner. Ska fundera lite på vad jag har för förhoppningar inför 2020 också! Att sätta ett fokus! Det känns viktigt för mig. Hoppas att er avslutning av året blir minst lika fin som jag tror min kommer att bli! Kram!

skridskoåkning i Kungsträdgården
skridskoåkning i Kungsträdgården
skridskoåkning i Kungsträdgården
närbild pojke på skridskobanan
skridskoåkning i Kungsträdgården
skrattande pojke med familj
skridskoåkning i Kungsträdgården närbild eftertänksam pojke
skridskoåkning i Kungsträdgården
foto: Helena Berzelius
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...