hundfotografering i det gröna

Hutch ägare har varit tvungen att boka om några gånger på grund av att Hutch har så dåligt blodvärde och ibland är så trött att han knappt orkar gå på promenad, men idag blev det av! Vi träffades utanför min studio klockan tio i morse och tog oss en tur till parken som ligger precis bakom byggnaden som Studio Lea finns i. Ganska skönt att ha flera grönområden att välja mellan inom några minuters promenad! Alla har dessutom lite olika sol-läge, vilket passar en fotograf utmärkt! I vårsolen vill jag gärna placera hunden i motljus eller i skuggan i närheten av ljuset och då är det underbart att ha några olika platser att välja mellan!

Hutch hade så vacker brun päls att en plätt i skogen var den perfekta bakgrunden. Jämn skugga men inte för djupt inne i skuggan; man vill ha den där ljusglimten i ögat!

IMG_9074

Share on: FacebookTwitterPinterest