Leveransdagar i Studio Lea

Slutet på denna vecka och nästa vecka är leveransdagar hos mig i Studio Lea. Jag bara några få bildvisningar kvar och några fotograferingar i helgen samt nästa vecka – sedan är jobbandet över för två-tre veckor framöver! Det har varit intensivt! Men väldigt roligt :-)

Igår hade jag ingen fotografering utan satt istället i studion i min sköna soffa med en skön serie på stora TVn och fixade ihop de här små söta påsarna till mina kunder. Påsarna hittade jag på IKEA, perfekt storlek för lite små-treats! Lär göra samma sak senare ikväll, när jag beskurit och ramat in lite fler bilder.

Jag har det så himla mysigt på mitt jobb!

leveransdagar-i-studio-lea  leveransdagar-i-studio-lealeveransdagar-i-studio-lea  leveransdagar-i-studio-lea

Share on: FacebookTwitterPinterest