världens goaste syskon

I november 2015 kom en man och knackade på Studio Leas ytterdörr och frågade om han kunde boka in en fotografering av hans två barn. Han ville ge sin fru bilder på dem i julklapp. Så fin gåva!

Vi bokade in en fotografering ganska snart så att han skulle hinna få en inramad utvald bild klar att slå in innan jul. Själva bildvisningen skulle hans fru få vara med på (och välja precis de bilder hon ville ha) så den fick bli i januari.

Någon vecka senare fick jag träffa barnen. Ebba var fem år och Harry var ett – och ett mer kärleksfullt syskonpar har jag sällan råkat på! De var otroligt goa mot varandra. Ebba var väldigt bra på att få Harry att skratta och skrattade i sin tur väldigt lätt med honom. Hon var också en hejare på att berätta om hur det är att vara fem år och gå på dagis! Harry hade glimten i ögat och nära till leende. De var en fröjd att fota!

syskonfotograferingsyskonfotograferingsyskonfotografering
syskonfotografering  syskonfotograferingsyskonfotografering
syskonfotografering  syskonfotograferingsyskonfotografering
syskonfotografering  syskonfotograferingsyskonfotografering
syskonfotografering  syskonfotografering
syskonfotografering  syskonfotograferingsyskonfotografering
syskonfotografering  syskonfotograferingsyskonfotografering

Share on: FacebookTwitterPinterest