Hugo ett år!

Tänk att vår lilla pojke redan fyller ett år! Världens gladaste och goaste grabb är han.

Så mycket som han gör får mitt hjärta att svämma över.

Hur han lyser upp och snabbt kryper mot mig när jag kommer hem från jobbet. Hur han sträcker ut armarna mot mig för att han vill komma upp i famnen. Hur han ibland när han vaknar på natten sätter sig upp och dimper ner åt något annat håll och somnar bums, med rumpan i vädret. Hur han gärna borrar ner huvudet i täcken och kuddar kors och tvärs när han får komma upp i våran säng. Hur han, även då han är trött, aldrig har långt till ett strålande leende om man gör tittut, skakar lite snabbt på huvudet eller säger ”kaka”. Hur han tittar på mig över Eriks axel när Erik går i förväg med honom (jag går ju rätt sakta…) och ler stort mot mig. Hur han fullkomligen älskar sin lilla tandborste!

Vi var på ettårskontroll i torsdags och Hugo ligger precis mitt på kurvan. Ett lagom-barn helt enkelt! Han har kommit ikapp sin kurva :-) Väger prick tio kilo och är 76cm lång. Han kan numera stå (tills han kommer på att han står utan att hålla i sig, då sätter han sig ner) och går fint om man håller honom i ena handen (och han håller något föremål i andra så att han glömmer bort att man inte håller i båda händerna). Klättra upp för trappor är en lek. Klättra ner går sämre… Han har två tänder nere och tre uppe. Han biter på allt.

Vi känner oss som världens mest lyckligt lottade människor. Tänk att denna lilla skatt kommit till oss! Vi ser fram emot att se honom växa upp! Och idag ser vi fram emot att se honom gräva ner sina små händer i en tårta… Bildbevis kommer :-)

I lördags var Hugo och jag på hans första kalas! Alexandra fyllde ett år. Jag lärde känna Alexandras mamma när vi var gravida ihop – tack vare Facebook! Vi var ett gäng som träffades för att fika några gånger och så är vi tre stycken som fortsatt att umgås – med barn. Det är så kul att följa våra små i deras utveckling!

Hugo njöt på kalaset! Barn överallt, massor med leksaker och en trapp att klättra i! Tyvärr hade jag glömt kameran hemma… men när vi kom hem passade jag på att föreviga den fina utstyrseln – skjorta och fluga :-)

pojke-1-ar
pojke-1-ar
pojke-1-ar  pojke-1-ar
pojke-1-ar
pojke-1-ar  pojke-1-ar

Foto: Helena Berzelius © Leafoto.se

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Categories

Archives

Om Helena

TRE SNABBA

Om mig: kreativ, glad, impulsiv
Om livets kryddor: dans, musik, mys
Om foto: berättelse, känslor, avtryck

BREV FRÅN EN KUND

Från början till slut har det varigt så roligt att få ha haft dig som bröllopsfotograf på vår stora viktiga dag. Du Helena förstod från första början vad vi ville visa och åstadkomma med våra bilder. Det har känts så lätt att kommunicera med dig! Du har lyssnat på oss och vidareutvecklat våra i idéer och gett dem liv, konstnärlig anda samt personlighet. Vid själva fotosessionen kändes det inte som att ha en bröllopsfotograf som kom med direktiv till höger och vänster, utan snarare som att det var en familjemedlem som skulle ta bilder. Du fick oss att vara avslappnade i ditt sällskap och visa vilka vi egentligen är, vilket syns väldigt tydligt i bilderna som togs. Det var dessutom så roligt och spännande att få komma till din studio och se ditt fantastiska arbete med våra bilder, samt att få prata om dessa och välja ut album och tavlor. Fotona på din hemsida tycker vi säger väldigt mycket om hur mån du är att fotona ska kännas personliga och levande, så att de talar till en.
Tusen tack än en gång för att du förevigade vår viktigaste dag på ett så underbart, skojigt och professionellt sätt :-).

Sandra&Olof sommaren 2013

MIN HISTORIA

Sprallig inuti, lugn utanpå kan man säga beskriver mig ganska bra nuförtiden! Jag är full av idéer, drömmar och kreativa projekt men koncentrerar mig gärna på en sak i taget. Mitt yngre jag älskade äventyr, resor och dans, och jag gjorde mycket av det. Jag var aupair på Irland, bosatte mig några år i Spanien, studerade tango i Buenos Aires... Jag ler vid minnet av att jag faktiskt fått dansa uttrycksfull argentinsk tango för några av tidernas största "tangueros"! Jag bokstavligen dansade mig igenom livet - trots min reumatism som varit med mig ända sedan "Kan Själv"-åldern.

Efter trettio började dock lederna protestera och jag lade istället all min fokus på fotograferingen. Det var början på den väg som nu lett till att jag driver en egen fotostudio - Studio Lea - ett stenkast från mitt hem i Enskede. Här njuter jag av varje dag! Inte sällan sitter jag vid mitt skrivbord och gungar med till takterna av en snabb salsa, en medryckande swinglåt eller en passionerad tango...

Jag delar mitt liv med min man Erik. Han är min klippa, min bästa vän och min käraste danspartner. Vi träffades genom dansen men delar även passionen för foto (och har massor av objektiv tillsammans!). Sedan i januari är vi välsignade med en liten Hugo i våra liv! Han är det bästa vi gjort och mitt hjärta sväller över av kärlek till honom!

Som fotograf gillar jag att fånga historier och personlighet. Jag vill att bilderna ska visa vem som är på bild och berätta något om deras historia. Det gäller oavsett om det är ett litet barn framför kameran, en spretig familj eller ett ljuvligt brudpar.

Jag skulle väldigt gärna fotografera dig! Välkommen att höra av dig!

Varma hälsningar Helena Berzelius
kontakt@leafoto.se   /   0736 18 80 15

Välkommen!

Hej!

Så trevligt att du hittat hit! Helena heter jag och har jobbat professionellt som fotograf sedan 2007. Jag fotar gravida, barn och familjer, gör bröllopsporträtt, yrkesporträtt och dokumenterar event. Jag jobbar oftast för privatpersoner i Stockholm men har även återkommande företag och organisationer där jag reser runt i hela Sverige.

Min fotostudio ligger i Kärrtorp, söder om centrala Stockholm. Här finns både klassisk fotostudio och dagsljusstudio, mitt kontor och bilvisningsrum. Kom gärna förbi och prata om du vill veta mer! Men ring innan - jag är ofta ute på uppdrag!