Hugos första studiofotografering

Hugo var en vecka gammal på sin första studiofotografering. 2016-01-24. Egentligen skulle han varit kvar i magen fortfarande, i tre veckor till. Han kom en månad tidigare än beräknat, mitt i min högsäsong! Jag fick ju havandeskapsförgiftning, blev inlagd och så vips var han ute.

Det var förresten inte det lättaste att få till en fotosession som nyblivna föräldrar med en pytteliten Hugo som totalt vänt upp och ner på vårt hem, vårt dygn och vårt liv för all framtid. Vi levde just då i en liten lycklig bebisbubbla och både sov och åt i bäddsoffan i vardagsrummet. Det var enklast så. Han skulle ju ha mat var 3e timme i början.

Att ta sig till Studio Lea och rigga studion för att fota oss var ett företag. Att lämna bubblan liksom. Men jag är otroligt glad att vi gjorde det! Älskar de där bilderna! Kan inte fatta att han var så liten och skrynklig!! Älskade barn…

För mig kändes det viktigt att även fånga ärret. Det kanske ser läskigt ut? Jag vet inte, har svårt att titta på dessa bilder objektivt. Men jag är stolt över det där märket, som nu för länge sedan är läkt. Jag hade ju, som så många gör, sett fram emot, planerat för och längtat efter att få uppleva en klassisk, normal förlossning där man kämpar och lider och skriker ut sin lilla skatt så som man gjort i urminnes tider över hela världen – men istället blev det ett hastigt, oplanerat kejsarsnitt. Så kan det gå!

Och lika glad är jag för det!

Så här är alltså bilderna från Hugos första fotosession i Studio Lea! Liten, skrynklig, lite luden och med små rivsår överallt… :-) Vår lilla gubbe! Inga poser eller små mössor här inte. Eller retusch för den delen. Bara Hugo, en enkel belysning och svart bakgrund.
Och våra famnar.

nyfodd
nyfodd
nyfodd
nyfodd-hugo
nyfodd  nyfodd
nyfodd
Nyföddfotografering i Studio Lea © Fotograf Helena Berzelius

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...