bebisfotografering i Studio Lea

För två veckor sedan hade jag en bebisfotografering i studion med den här lilla goa sötnosen! Charlie var en glad och medgörlig modell. När man fotar bebisar som är så pass små att de inte kan lyfta huvudet själva ännu är det bästa sättet att fånga dem på uppifrån eller i föräldrarnas armar. Det är bara när de är upp till 14 dagar som det fungerar att göra sk. nyföddposer när bebisen ligger och sover som ett litet knyte med armar och ben ihopsamlade. Sedan vill barnet spreta med armar och ben och inte alls ligga och sova under fotograferingen! Så var det med lilla Charlie! Han viftade glatt med sina vackert knubbiga armar!

Jag hade just bildvisning här i studion med honom och hans föräldrar (fast den här gången sov han!) och de fastnade framför allt för de svartvita bilderna, så det blir dem som jag visar här. En i färg slänger jag dock in! Här är alltså mina favoriter!

IMG_8538-EditIMG_8537IMG_8573IMG_8575IMG_8579IMG_8819IMG_8821IMG_8822IMG_8823

 

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...