morgon i studio lea

Idag kommer jag till studion redan vid åtta för att vara på plats för diverse leveranser. Solljuset flödar in genom mitt skyltfönster, det är alldeles underbart! Eftersom jag officiellt inte börjar jobba förrän klockan elva  tar jag en kopp the och sätter mig i soffan med paddan för att spela lite Hearthstone; men kan inte hålla mig ändå. Måste ju fota underbarheten. Och göra en liten blogg om det. Det är ju nödvändigt, eller hur?

Så här härligt har jag det just nu alltså :-) Två timmar egentid i min härliga hörna och sedan väntar en produktiv dag framför datorn! Jag ska planera en fotokurs som jag ska hålla för reumatikerförbundet och jag ska maila en kund angående en ljuvlig kvällsfotografering i Nyckelviken. Jag ska även förbereda ett bildspel inför en bildvisning nästa vecka och jag ska ta emot och packa upp en drös fotoprodukter. Dessutom får jag hit en ny studiobakgrund! En mocha-färgad pappersbakgrund!

Livet är allt bra underbart.

IMG_9695IMG_9702IMG_9708IMG_9709 IMG_9714IMG_9721 IMG_9722

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...