söndagsfotografering

Idag hade jag en tre-i-ett-fotografering i studion! Jag fick utnyttja alla mina 30 kvadrat och mina olika ljusmodifierare för att lyckas få den ljussättning jag ville ha! Jag har inte riktigt hunnit få upp några mörkläggningsgardiner ännu, så istället fick jag skärma av solen som sken in i studion med diverse utfällbara skärmar och använda en riktigt liten bländaröppning när jag fotograferade för att inte få in något dagsljus i kameran. Jag var här en och en halv timme innan de dök upp för att sätta i ordning allting. Men det blev jättebra, jag är så nöjd nu när jag sitter och går igenom bilderna! Fick använda den nyinköpta mocha-färgade bakgrunden, den nyinköpta blixtreflektorn och den gamla vindmaskinen som jag haft i källaren i flera år…

På två timmar hann vi fota modellbilder till Engla (som vill gå med i statist.se), familjebilder på hela familjen och professionella företagsporträtt på Remi som driver eget företag som coach på Innertruth. Roligt & svettigt! Var tvungen att ta en filmpaus innan jag satte igång och röjde upp i studion efteråt. Det är ju ett företag att fälla ihop såna där bakgrunder som i princip fäller upp sig själva. Jag försökte några gånger förgäves (glömmer hur man gör till v a r j e gång!) och sedan letade jag upp på youtube hur man gör!

Jag är mör men härligt nöjd med dagens jobb. Ganska skönt att vara här en söndag faktiskt, så lugnt och tyst i området. Inga andra butiker öppna. Fick en liten pudel som tittade in en sväng här på förmiddagen, men annars har det bara varit jag och mina kunder. Här får ni en liten sneak-peak på hur det såg ut i studion och två favoriter på Engla (fast med lite helena-konstnärlig specialredigering…)

IMG_9203IMG_8411 IMG_8460

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...