sommarmys i Blekinge

I torsdags bilade jag, Erik och Eriks bror Jakob ner till Blekinge för att träffa deras släkt och besöka stället där Erik och Jakob spenderat sina somrar under uppväxten. Vi hade en underbar fredag igår med skönt, varmt väder och solsken. Jag och Erik tog sommarens första riktigt ordentliga simtur utomhus. Vi HAR badat tidigare i sommar, men det har inte varit någon fröjd utan mer ett obligatoriskt, iskallt snabbdopp…

På kvällen var det grillning med släktingar och allas respektive samt barn. Som vanligt lekte Erik mest med barnen! Om han sedan försökte hämta andan och sätta sig med de vuxna var det alltid något av barnen som kom dit och snällt frågade ”vi vill att Erik ska busa med oss…” så han fick inte en lugn stund!

Jag förevigade såklart :-)

Sommarmys i BlekingeSommarmys i Blekinge

Sommarmys i Blekinge  Sommarmys i BlekingeSommarmys i BlekingeSommarmys i BlekingeSommarmys i BlekingeSommarmys i BlekingeSommarmys i BlekingeSommarmys i BlekingeSommarmys i Blekinge

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...