Hugo ett år!

Tänk att vår lilla pojke redan fyller ett år! Världens gladaste och goaste grabb är han.

Så mycket som han gör får mitt hjärta att svämma över.

Hur han lyser upp och snabbt kryper mot mig när jag kommer hem från jobbet. Hur han sträcker ut armarna mot mig för att han vill komma upp i famnen. Hur han ibland när han vaknar på natten sätter sig upp och dimper ner åt något annat håll och somnar bums, med rumpan i vädret. Hur han gärna borrar ner huvudet i täcken och kuddar kors och tvärs när han får komma upp i våran säng. Hur han, även då han är trött, aldrig har långt till ett strålande leende om man gör tittut, skakar lite snabbt på huvudet eller säger ”kaka”. Hur han tittar på mig över Eriks axel när Erik går i förväg med honom (jag går ju rätt sakta…) och ler stort mot mig. Hur han fullkomligen älskar sin lilla tandborste!

Vi var på ettårskontroll i torsdags och Hugo ligger precis mitt på kurvan. Ett lagom-barn helt enkelt! Han har kommit ikapp sin kurva :-) Väger prick tio kilo och är 76cm lång. Han kan numera stå (tills han kommer på att han står utan att hålla i sig, då sätter han sig ner) och går fint om man håller honom i ena handen (och han håller något föremål i andra så att han glömmer bort att man inte håller i båda händerna). Klättra upp för trappor är en lek. Klättra ner går sämre… Han har två tänder nere och tre uppe. Han biter på allt.

Vi känner oss som världens mest lyckligt lottade människor. Tänk att denna lilla skatt kommit till oss! Vi ser fram emot att se honom växa upp! Och idag ser vi fram emot att se honom gräva ner sina små händer i en tårta… Bildbevis kommer :-)

I lördags var Hugo och jag på hans första kalas! Alexandra fyllde ett år. Jag lärde känna Alexandras mamma när vi var gravida ihop – tack vare Facebook! Vi var ett gäng som träffades för att fika några gånger och så är vi tre stycken som fortsatt att umgås – med barn. Det är så kul att följa våra små i deras utveckling!

Hugo njöt på kalaset! Barn överallt, massor med leksaker och en trapp att klättra i! Tyvärr hade jag glömt kameran hemma… men när vi kom hem passade jag på att föreviga den fina utstyrseln – skjorta och fluga :-)

pojke-1-ar
pojke-1-ar
pojke-1-ar  pojke-1-ar
pojke-1-ar
pojke-1-ar  pojke-1-ar

Foto: Helena Berzelius © Leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...