Majerbjudande på studentporträtt 2018

Just nu har jag ett erbjudande på studentfotografering i Studio Lea! Jag fotar ju framför allt många barnfamiljer och egenföretagare men jag ligger granne med Kärrtorps gymnasium och hoppas att studenterna (eller snarare deras föräldrar) ska få upp ögonen för att jag finns och hitta till Studio Lea som ju ligger precis runt hörnet! Jag har själv mitt studentporträtt – taget i klassisk studio med svart bakgrund – inramat hemma hos min mamma. Jag är så glad att hon tog mig till en fotograf då! Det är enda gången jag gått till fotograf som ung vuxen med hela livets äventyr framför mig.

Erbjudandet får även du som önskar fina porträtt på dig själv (för icke-kommersiell användning) utnyttja! Det gäller så länge du bokar din fotografering under maj månad. Jag har inte så många tider kvar i maj eller början på juni men erbjudandet gäller alltså så länge man hör av sig denna månad!

ERBJUDANDE:

Fotografering 60 minuter i studio: 900 kr
2 för 1 på alla förstoringar (digital fil ingår när du beställer storlek 20x30cm!)

För övriga priser och information: https://leafoto.se/priser-familj/

 

SÅ BOKAR DU TID:

Skriv ett mail till kontakt@leafoto.se eller slå en signal till 0736188015

 

Välkommen att boka!

 

studentfoto-i-studio-lea    studentfoto-i-studio-lea
studentfoto-i-studio-lea    studentfoto-i-studio-lea
studentfoto_studio_lea
Fotograf Helena Berzelius © Studio Lea, Kärrtorp

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...