The CreativeHalo proyect

Det hela började med att jag och kreatören Viveka Gren (Halo by Viveka) fick kontakt genom ett affärsnätverk på Facebook. Jag såg en av henne huvudkreationer – en höstlig Halo med orangea blommor och spikar – och frågade henne om jag inte kunde få fotografera den vid tillfälle. Vi började prata och tog en fika på Göteborgs Centralstation i oktober förra året – och vi klickade direkt! Jag och Viveka upptäckte att vi ger varandra energi och inspirerar till idéer! Det är häftigt när man träffar en sådan person! Det hela trappades upp med mer och mer idéer och kreationer. Jag insåg att vi behöver både flera modeller och stylister för att förverkliga våra idéer och flera fotografer för att avbilda dem. Så jag drog igång detta samarbete (#creativehalo!) och hyrde en lokal där vi kunde vara.

Den 20e januari, efter otaliga konversationer på Facebook och en hel del planering, var vi ett stort gäng kreativa människor som träffades i en lokal i Stora Sköndal. En kreatör, fyra fotografer, fyra stylister och tio modeller. De flesta var helt nya för varandra och hade inte träffats innan. Det var väldigt spännande!

Det var tolv väldigt fina, mysiga timmar som vi spenderade ihop. Sköndalsgården bjöd på en stor charmig tegelsal som var perfekt att fotografera i och mysiga soffgrupper att hänga i mellan tagningar. Viveka radade upp alla sina vackra huvudbonader och kroppssmycken och vi hade alla med oss olika typer av kläder till modellerna.

Vi slog våra kreativa huvuden ihop och skapade coola bilder som vi alla är stolta över!

Så här såg det ut bakom kulisserna! Fler bilder kan ni se om ni går in på Instagram! Sök på #CreativeHalo

halo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekahalo_by_vivekaFoton BTS (behind the scenes): Fotograf Helena Berzelius © leafoto.se

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...