Att göra film med stylist och modell

Film är ju nästan lika ofta förekommande som bilder på sociala medier nuförtiden och det blir vanligare och vanligare att företagare efterfrågar film för att beskriva sin verksamhet eller sin produkt. Jag vill kunna erbjuda den tjänsten och håller just nu på att lära mig filma. Till hjälp har jag min bästa vän Andreas Hillerborg som är filmare och filmlärare. Andreas är tydlig, pedagogisk och går snabbt fram vilket passar mig perfekt!

Igår kom Susanne Carlsson (@makemeupbysucat) som är makeupartist och stylist till Studio Lea med sitt kit av smink och stylingprodukter. Hon berättade om hur hon jobbar samt stylade modellen Emelie Högström (@pandalie_model) medan jag filmade. Vi började med att filma Susannes presentation. Det underlättade verkligen att Susanne skrivit ett manus för vad hon skulle säga och att hon höll sin presentation kort och koncis. På två klipp satte vi presentationen! Sedan gick vi över till att skapa små korta filmsnuttar då jag zoomade in olika detaljer såsom till exempel när Susanne valde bland sina penslar. blandade färg och förberedde sin färgpalett. Vi var klara i god tid till att modellen kom och kunde börja filma stylingen ganska omgående!

Under filmningen av stylingen använde jag en vid vinkel för att dokumentera Susannes process och kompletterade med att filma nära på vissa sektioner såsom när hon färgade läpparna och ögonframsarna.

Filmsessionen avslutades såklart med en fotografering av Emelie!

Bild av när Fotograf Helena Berzelius skapade en film av en stylist som stylar en modellBilder när Fotograf Helena Berzelius filmar en stylist som stylar en modellBilder när Fotograf Helena Berzelius filmar en stylist som stylar en modellStylad modell vid fotografering och film i Studio LeaModell fotograferad av fotograf Helena Berzelius

Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hej!

Sociala medier

Om Helena

Helena Berzelius bor i Enskededalen med maken Erik och sonen Hugo 2,5 år. Hon jobbar som fotograf i Studio Lea i Kärrtorp. Förutom att fotografera älskar Helena dans, musik och pyssel!

Featured Posts

Read More...